Ünlüler Güçlü Bir Türkiye için Evet diyor

Anayasa Değişikliği ve Referandum için evet kampanyaları başladı. Rıdvan Dilmen'in başlattığı 'Güçlü Türkiye için evet' kampanyası büyüyerek devam ediyor. Peki hangi ünlüler referanduma evet dedi? İşte detaylar.

Ünlüler Güçlü Bir Türkiye için Evet diyor
25 Ocak 2017 Çarşamba 08:20

Daha güçlü bir Türkiye için düzenlenen Anayasa Değişikliği çalışması ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi Seçimine ünlülerden destek gelmeye devam ediyor. Eski Futbolcu ve Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in başlattığı Evet kampanyası büyüyerek sürüyor. 'Güçlü bir Türkiye için ben de varım' kampanyasında Rıdvan Dilmen, Arda Turan, Burak Yılmaz, Abdulkadir Karagöz ve Ersin Düzen bulunuyor.

Son olarak Ersin Düzen, Sende var mısın sorusunu Acun Ilıcalı'ya sordu. 

Ünlülerden 'Güçlü Türkiye için evet' kampanyası

Ünlüler sosyal medyada 'Güçlü bir Türkiye için ben de varım' kampanyası başlattı. İlk çağrı Rıdvan Dilmen'den geldi. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu değerlendiren Dilmen 'Güçlü bir Türkiye için ben de varım. sevgili Arda sen de var mısın?' dedi. Rıdvan Dilmen'e olumlu cevap veren Arda Turan aynı çağrıyı Burak Yılmaz'a yaptı. Çağrıya 'Evet' diyen Burak Yılmaz, Murat Boz'a aynı çağrıda bulundu.




 Melih Gökçek ve Ahmet Çakar'dan Evet 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözüm - 7 yıl önce
Benden de evet.
Avatar
büşra - 7 yıl önce
subat ataması olmazsa sonuna kadar hayır.
Avatar
Leon - 7 yıl önce
Atama olmazsa "hayır" diyeceğim. Atama olursa yine "hayır" diyeceğim. Her koşulda hayır lan! Para içinde yüzenler asgari ücretlilere şükredin diyor. Hadi lan ordan!