Usta oyuncu Bülent Kayabaş öldü - Bülent Kayabaş kimdir?

Çok sayıda filmde rol alan Bülent Kayabaş, bugün hastalığa yenik düştü. Hastanede tedavi altında olan Kayabaş, hayatını kaybetti. Usta oyuncu Bülent Kayabaş kimdir?

Usta oyuncu Bülent Kayabaş öldü - Bülent Kayabaş kimdir?
19 Nisan 2017 Çarşamba 09:46

Usta sanatçı Bülent Kayabaş, akciğer yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Kayabaş, bugün hastalığa yenik düştü. Çok sayıda film ve tiyatroda rol alan Kayabaş, 71 yaşında öldü.

Bülent Kayabaş kimdir?

25 Ağustos 1945 tarihinde Eskişehir'de doğan Bülent Kayabaş'ın tam adı Osman Bülent Kayabaş'dır. 1961 yılında Eskişehir Belediye Tiyatrosu’nda profesyonel olan Kayabaş, birçok tiyatro oyununda yer aldı.

Dizi ve filmlerin yanı sıra Kayabaş, seslendirmelerde yaptı. Bülent Kayabaş, 1981 yılında Nur Sürer ile evlenmesine rağmen kısa sürede boşandı. 2007 yılında ise 15 yıllık arkadaşı Selma Kepekli ile ikinci evliliğini gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.