Usta oyuncu Münir Özkul'a son veda

Hababam Sınıfı’nın Mahmut Hocası olarak gönüllere taht kuran usta oyuncu Münir Özkul, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan ünlü isimler Özkul için konuştu.

Usta oyuncu Münir Özkul'a son veda
07 Ocak 2018 Pazar 14:51

Münir Özkul, dün hayatını kaybetti. Yeşilçam’ın efsane isimlerinden biri olan ve Hababam Sınıfı’nın Mahmut Hocası olarak gönüllere taht kuran usta oyuncu Münir Özkul için cenaze töreni yapıldı. Münir Özkul için bugün ilk tören saat 11.00’de Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleşti.

Törenden önce konuşan Münir Özkul’un eşi Umman Özkul gözyaşlarını tutamadı. Özkul, “Çok üzgünüm, hep yanımda olmasını istiyordum ama. Tesellim, çok sıkıntıları vardı, o sıkıntılardan kurtulduğu için” dedi.

Derin üzüntü içerisinde olan Özkul’un eşi Umman Özkul'a destek için Münir Özkul’un eski eşi Suna Selen de törene katıldı. Suna Selen, “Türk Tiyatrosu için çok önemli bir isimdi. Çok değerli bir sanatçımızdı. Şunu da söyleyeyim böyle bir melekle beraber olduğu için şanslıydı. Aslında Umman Hanım hepimizin şansıydı. Hepimiz biliyoruz ne kadar yaşamını uzattığını, iyi baktığını” ifadelerini kullandı.

Münir Özkul'un cenazesine sanatçı dostları ve bütün sevenleri katıldı. Cenaze törenine katılan isimlerden Haldun Dormen, "Münir Özkul, Türk halkının çok sevdiği bir isimdi. Bu kadar halka yakın olan bir sanatçıyı bir daha bulamayız." dedi.

Başbakan Bin Ali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'ta Münir Özkul'un cenazesine katıldı.

Devlet sanatçısı Münir Özkul'un cenaze namazı kılındı. Oyuncunun cenazesi Bakırköy Mezarlığı'na götürülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.