Van ve Akdeniz'de deprem oldu!

Sabah saatlerinde Van ve Akdeniz'de peş peşe depremler meydana geldi. Van Gölü merkezli olan deprem çevre illerden de hissedildi.

Van ve Akdeniz'de deprem oldu!
25 Ağustos 2016 Perşembe 08:47

Van'da merkezüssü Van Gölü olan deprem meydana geldi. Saat 07:32 sıralarında gerçekleşen 4.1 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. 

Van Gölü'ne çevresi olan diğer illerde de hissedilen deprem Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırması Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre Van Gölü'nün 5 kilometre altında meydana geldi.

Van'da yaşanan deprem korkusunun yanı sıra Akdeniz'de de peş peşe depremler meydana geldi. Saat 03:28 sıralarında merkezüssü Akdeniz'de 4.0 büyüklüğünde olan depremi sonrasında 05:40 ve 06:03 sıralarında Akdeniz'de bulunan Girit Adası açıklarında 3 ve 2,7 büyüklüklerinde ardarda deprem oldu.


Etiketler; #Deprem
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.