Varlık Barışı'nın süresi uzatıldı

Varlık Barışı olarak bilinen düzenlemenin 31 Aralık 2016'da bitecek olan süresi uzatıldı.

Varlık Barışı'nın süresi uzatıldı
30 Aralık 2016 Cuma 11:30

Varlık Barışı düzenlemesinde başvuru süresi uzatıldı. Bugünkü 30 Aralık 2016 tarihli ve 29934 sayılı Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, Varlık Barışı'nın süresi 30 Haziran 2017'ye uzatıldı.

Varlık Barışı olarak bilinen düzenlemenin 31 Aralık 2016'da bitecek olan süresi 30 Haziran 2017'ye uzatıldı.

Bakanlar Kurulu'nun "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunun 7. Maddesinde Yer Alan Sürelerin Uzatılması Hakkında Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Kararı" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını Türkiye'ye getiren gerçek ve tüzel kişilerin, söz konusu varlıkları serbestçe tasarruf etmesine imkan sağlayan ve kamuoyunda "Varlık Barışı" olarak bilinen düzenlemede başvuru süresi 31 Aralık'tan 30 Haziran 2017'ye uzatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.