Voleybol kursunda cinsel istismar

İstanbul Kadıköy'de voleybol kursunda antrenör öğrencilerine cinsel istismarda bulundu.

Voleybol kursunda cinsel istismar
05 Şubat 2016 Cuma 23:59

 İstanbul'da küçük kızları taciz ettiği gerekçesi ile bir voleybol antrenörü tutuklandı. Halk Eğitim Merkezi'nde voleybol kursuna giden küçük kızların ailelerinden gelen şikayet üzerine 41 yaşındaki antrenör Onur E. tutuklandı. 

Antrenörlerinden cinsel tacizde bulunduğu için şikayetçi olan kızlar durumu ailelerine anlatınca, olay polise taşındı.  Alınan ifadelerin ardından Onur E.'nin birkaç öğrencisini voleybolda daha iyi olabilmeleri için kendisiyle cinsel birliktelik yaşaması gerektiği konusunda kandırdığı ve kızları Kadıköy'de bir otele götürüp, orada birlikte oldukları öğrenildi. Daha önce de böyle bir olaydan ifadesi alındığı öğrenilen antrenör, bu kez tutuklanarak, cezaevine götürüldü.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.