Yalçın Topçu: Kafanı ellerinin arasına al da bir düşün!

Yalçın Topçu, halk oylamasına sayılı günler kala açıklamalarda bulundu. Topçu, ''Kafanı ellerinin arasına al da bir düşün! Bizimle binlerce yıldır hesabı olanların her biri aynı safta!'' dedi.

Yalçın Topçu: Kafanı ellerinin arasına al da bir düşün!
04 Nisan 2017 Salı 19:59

Yalçın Topçu, halk oylamasına sayılı günler kala açıklamalarda bulundu. Topçu, ''Kafanı ellerinin arasına al da bir düşün! Bizimle binlerce yıldır hesabı olanların her biri aynı safta!'' dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 16 Nisan’da yapılacak referandumun büyük önem taşıdığını belirterek, küreselleşen teröre karşı ortak tavır sergilemeliyiz dedi.

Katıldığı televizyon programında ''Ülkücüler ve benim şerefli bir mazim olan MHP  söz konusu vatan olduğunda siyaset teferruattır demiştir.'' diyen Topçu, şu değerlendirmelerde bulundu;

''Kandilin İtleri toplantılar yapıyor ve o toplantılar neticede hepimizin gözü önüne geliyor. Ne diyor bunlar; hayır cephesinde durarak diyorlar ki, ''Şu şu şu illerde yüzde yüz hayır çıkartarak Tayyip Erdoğan'ın kafasını duvara vuracağız.''.

Ülkücü Hareket bunu görmüyor mu? O illerde yüzde yüz hayır çıkararak Tayyip Erdoğan'ın kafasını falan duvara vurmuyorlar. Orada yüzde yüz hayır çıkartarak Ankara'nın kafasını duvara vuracaklar ki Kerkük'te bir oldu bittiye getirsinler, Halep'i yok etsinler, Suriye'de bizi devreden çıkarsınlar. Bunu Ülkücü Hareket anlamıyor mu? Geçelim Ülkücü Hareketi, sağduyulu vatandaşlarımız anlamıyor mu?

Biz kimseye demiyoruz ki Hayır verdiğin için cennetliksin, cehennemliksin, teröristsin şusun busun. Ama Allah billah aşkına manzaraya bir bakın değil mi! Yani al şöyle kafanı ellerinin arasına bir bak bakalım ki gittiğin hadefe yanında kimlerle gidiyorsun. Bir tarafta Kandil, bir tarafta Pensilvanya, DEAŞ-KPC ve güya dostumuz olduğunu iddia eden ama bizimle binlerce yıldır, Malazgirt'ten bu tarafa, hatta Atilla'nın Romasından bu tarafa, Çanakkale'den, Sakarya'dan bu tarafa, İstanbul önlerinden , Kudüs'ten bu yana hesabı olanların her biri bir safta.

Şimdi bu dediğim gibi sadece Ülkücülerin görevi de değil. Bu vatan, millet, bayrak sadece Ülkücülerin meselesi olamaz. Olmamalı!

Biz tankları durduranlar, jetlere terliklerini fırlatanlar elin eşkıyasına tokat atmayacağız da Kandil'le, Pensilvanya'yla bir mi olacağız?

Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durmayı vatan, millet, bayrak noktasında durmak olarak görüyorum.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.