Yalova Belediyesi'ndeki Soruşturmada Yeni tutuklamalar Eklendi !

Yalova Belediyesi'ndeki Soruşturmada Yeni tutuklamalar Eklendi !

Yalova Belediyesi'ndeki Soruşturmada Yeni tutuklamalar Eklendi !
Admin
Admin
15 Şubat 2020 Cumartesi 16:39

Yalova Belediyesi'ndeki Soruşturmada Yeni tutuklamalar Eklendi !

Yalova Belediyesi'nde 'zimmet' soruşturması kapsamında tutuklanan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, muhasebeciyi suçlarken, muhasebeci Reşat Elgin de Halit Güleç'ten talimat aldığını söyledi.

Yalova Belediyesi bünyesinde yaşanan  'zimmet' araştırması kapsamında gözaltında tutulan Belediye Başkan Yardımcısı olan  Halit Güleç'in şoförü B.E., sekreteri B.T. ile  zimmet olayına karıştığı tespit edilen bir firma da çaışan O.G., adliyeye gönderildi.

Soruşturması devam eden Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Mali İşler Müdürü Şenay Reyhan Kaş, muhasebe görevlisi Reşat Elgin ve paraların gönderildiği iddia edilen paravan şirketin ceo su  müteahhit Bekir Bilgi tutuklanarak adliyeye sevk edilmişti.

Yalova Belediyesi'nde üzerine para geçirme durumu , Mali İşler Müdürlüğü'nde görevli kişi , evli ve 2 çocuk babası olan  Reşat Elgin'in ortadan kaybolması ile anlaşılmıştır. belediyesi kasasından fazla  tutarda parayı , belli zamanlar ile geniş çaplı bir şirkete aktarıldığı anlaşılan Elgin hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, savcılığa suç duyurusu yapmıştı. Yapılan soruşturma kapsamında, paraların gönderildiği  şirketin başkanı müteahhit Bekir Bilgi gözaltına alındı. Bilgi, emniyetteki işleyişin ardından gönderildiği adliyede, mahkemesi yapılarak tutuklandı.

 Reşat Elgin'in ise Denizli'de bir otele rezervasyon yaptırıldığı tespit edildi. Elgin, Denizli'de giderken yakalanıp, Yalova'ya ulaştırıldı . Muhasebe görevlisi Reşat Elgin'in yanı sıra belediye de Mali İşler Müdürü Şenay Reyhan Kaş ve muhasebe görevlisi S.Ö. de soruşturmaya alındı.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.