Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'na (YTSO) FETÖ operasyonu

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Yalova  Ticaret ve Sanayi Odası'na (YTSO) yönelik operasyonla YTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri gözaltına alındı.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'na (YTSO) FETÖ operasyonu
10 Mayıs 2017 Çarşamba 10:31

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında İl Emniyet  Müdürlüğü ekipleri YTSO yönetim kuruluna yönelik operasyon düzenledi. Ekipler, operasyonla YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ile  yönetim kurulu üyelerini gözaltına aldı.

Ticaret odasının hesabındaki paranın kapatılan Bank Asya'ya yatırıldığı tespiti üzerine gözaltına alınan şüphelilerden birinin tutuklu olduğu öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Odanın hesabında bulunan 2 milyon 300 bin liranın, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in çağrısı üzerine 10 Mart 2014'te 32 gün  süreyle yatırıldığı, 2 milyon 200 bin liranın da 22 Aralık 2014'te 31 gün vadeyle yatırıldığı ancak bir gün sonra çekildiği tespit edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.