Yeni kabinede bir ilk gerçekleşti! Binali Yıldırım...

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, bugün Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplanacak. Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplanmasından önce Başbakan Binali Yıldırım Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarını kabul etti.

Yeni kabinede bir ilk gerçekleşti! Binali Yıldırım...
26 Mayıs 2016 Perşembe 12:28

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, bugün Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplanacak. Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplanmasından önce Başbakan Binali Yıldırım Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarını kabul etti.

Çankaya Köşkü'ndeki kabülünün ardından saat 14.00'da yapılacak olan MGK toplantısına Binali Yıldırım ilk kez katılacak. Saat 14.00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak MGK'na yeni Başbakan Yardımcıları Veysi Kaynak ve Nurettin Canikli ile yeni Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da ilk kez katılacak. Kurul toplantısında ele alınacak olan konular Suriye ve Irak ile ilgili gelişmeler, terörle ve “paralel yapı”yla mücadele olacak.


Etiketler; #yeni kabine
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.