Yeni KHK çıkacak mı? İhraçlar devam edecek mi? Milli Savunma Bakanı Işık'tan açıklama

Merakla beklenilen 'yeni KHK çıkacak mı' sorusuna Mili Savunma Bakanı Fikri Işık'tan cevap geldi. Bakan Işık, yeni KHK'nın çıkıp çıkmayacağını cevapladı.

Yeni KHK çıkacak mı? İhraçlar devam edecek mi? Milli Savunma Bakanı Işık'tan açıklama
04 Temmuz 2017 Salı 13:16

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TRT Haber'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündeme dair konularda öneli açıklamalarda bulunan Bakan Işık, yeniden ihraçların yapılacağını şu sözlerle açıkladı: "Yakında yeni ihraçlar olacak. Yani bir sayı vermek... Her gün yeni isimler gelebilyior bu açıdan sayı vermeyi uygun bulmuyoruz. Bu çalışmanın bakanlığımız bünyesinde, gün be gün yapılıyor. Hele bir ay dursun, şu dosyayı kenara alalım gibi bir anlayışımız yok. Sabitlenmiş tweet var ya... FETÖ ile mücadele öyle. Bunu TSK'nın geleceği açısından da... FETÖ ile mücadeleyi en büyük desteği biz askerlerimizden görüyoruz. Niye? Asker savaşa gidiyor, ölüme gidiyor. Yanındaki arkadaşına güvenmek durumunda. İşte 15 Temmuz'u yaşadık. Gerçekten asker elbisesi giymiş hainler vardı, ama onlarla da kahramanca mücadele eden isimsiz pek çok kahraman askerimiz var. O hainlere karşı çok yoğun mücadele eden askerlerimiz var."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.