Yeni KHK ne zaman çıkacak? Başbakan Yıldırım'dan KHK açıklaması

AK Parti Grup Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, 'Yeni KHK çıkacak mı?' sorusuna yanıt verdi. Peki yeni ihraç KHK'sı ne zaman çıkacak? İşte detaylar.

Yeni KHK ne zaman çıkacak? Başbakan Yıldırım'dan KHK açıklaması
07 Temmuz 2018 Cumartesi 14:00

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti TBMM Grup Toplantısının ardından, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. 9 Temmuz 2018 Pazartesi günü görevinin sona ereceğini ifade eden Başbakan Yıldırım, yeni KHK'nın ne zaman çıkacağı ile ilgili soruya yanıt verdi. 

Başbakan Yıldırım'ın sonraki görevi ne olacak?

Başbakan Yıldırım, "Sizin göreviniz pazartesi itibariyle bitiyor değil mi?" sorusu üzerine, "Benim görevim, Cumhurbaşkanımız 9 Temmuz Pazartesi günü yemin ettiği anda bitiyor." dedi.

"Sonraki göreviniz ne olacak?" sorusuna Yıldırım, "Onu nereden bileyim." karşılığını verdi.

Yeni KHK Ne Zaman Çıkacak?

Başbakan Binali Yıldırım, "Yeni KHK'nin bugün çıkıp çıkmayacağı" ile ilgili sorusuna yanıt verdi. Yıldırım soru ile ilgili, "Çalışmalar devam ediyor, uzadı biraz." diye konuştu.

Peki Bugün Çıkacak mı sorusuna yanıt veren Yıldırım, "Bakalım." dedi.

O Cumhurbaşkanımızın Takdiri

Başbakan Binali Yıldırım"Sayın Cumhurbaşkanı dün, 'partili bakan olmayacak' dedi, bugün ise 'olabilir' dedi. Ne değişti?" sorusuna ise, "Bilmiyorum, O Cumhurbaşkanımızın takdiri." cevabını verdi. Kulislerde dolaşan bilgilere göre 

Başbakan Binali Yıldırım'ın Meclis Başkanı olacağı ifade ediliyor. 


Etiketler; #yeni KHK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.