Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasak, bu sabah saat 06.00'da başladı.

Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı
24 Ağustos 2016 Çarşamba 08:58

Hakkari Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı bugün saat 06.00'da başladı ve 3 gün sürecek. İlçedeki sokağa çıkma yasağı, cami hoparlörlerinden yapılan anonslarla vatandaşlara duyuruldu.

Hakkari Valiliğindan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Yüksekova İlçesinde meydana gelebilecek terör olaylarının engellenmesi, bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, asayiş ve huzur ortamının, kamu düzeni ile vatandaşın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11/C maddesi gereğince, İlimiz Yüksekova İlçesi Mülki sınırları içerisinde 24 Ağustos 2016 günü saat: 06.00’dan geçerli olmak üzere 3(üç) gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş olup, İlimiz Yüksekova İlçesine giriş-çıkışlar da yasaklanmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.