Zeytin Dalı Harekatı'nda bir asker şehit verildi

Zeytin Dalı Harekatı'nın 4. gününde TSK, bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Zeytin Dalı Harekatı'nda bir asker şehit verildi
23 Ocak 2018 Salı 15:55

Zeytin Dalı Harekatı'nın bugün 4. Günü oldu. Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) şehit haberi ile ilgili bir bilgilendirme yapıldı. 

Bilgilendirmede, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Ömer Uşağı Kuzeyi/Suriye bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurlarıyla girilen çatışmada bir askerin şehit olduğu belirtildi.

Bilgilendirmede, saldırıda şehit düşen askere Allah'tan rahmet, ailesine, TSK'ye, yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileğinde bulunuldu.

Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta, çatışmada şehit oldu.

Şehit haberini Dışişleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından duyurdu. 

Çavuşoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Vatanımızın bekası için Afrin'de #ZeytinDaliHarekati’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen #OğuzKaanUsta'yı şehit verdik. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin başı sağolsun."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.