Zonguldak Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin ve 7 kişi tutuklandı

Zonguldak Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin'in de aralarında bulunduğu 8 kişi, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı.

Zonguldak Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin ve 7 kişi tutuklandı
18 Ağustos 2016 Perşembe 09:30

Zonguldak'ta Gökçebey Kaymakamı Bilgin tutuklandı. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ operasyonları devam ediyor. Bu kapsamda Zonguldak Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin'in de aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kaymakam Bilgin ile birlikte aralarında hakim, polis memuru ve iş adamlarının bulunduğu 9 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin ile birlikte 8 kişi tutuklandı, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.