Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten taşerona kadro açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek taşerona kadro ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki taşerona kadro ne zaman verilecek? Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten taşerona kadro açıklaması ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten taşerona kadro açıklaması
02 Ekim 2017 Pazartesi 12:40

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Fox Tv'de önemli açıklamalarda bulundu. Yüzbinlerce taşeronun merakla beklediği taşerona kadro ile ilgili açıklamalar, Mehmet Şimşek'ten geldi. Peki taşerona kadro gelecek mi? İşte merak edilenler.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, taşerona kadro ile ilgili merak edilenlere yanıt verdi. Taşerona kadro çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Şimşek, konu ile ilgili Maliye Bakanlığı gerek Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığı ile çalışmaların yürütüldüğünü söyledi. Şimşek,  " Bu konu hükümütemizin verdiği bir söz, bu sorun bu sene içerisinde çözülecek" dedi

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek taşeron çalışanların kadroya geçilmesi konusuna ilişkin gerek Maliye Bakanlığı gerek Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığımız ile çalışıldı.

Bu konu hükümütemizin verdiği bir söz, bu sorun bu sene içerisinde çözülecek, açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.