Polislere Büyük jest ! Evlilik Yıl Döneminde İzin Kullanacak

Polislere Büyük jest ! Evlilik Yıl Döneminde İzin Kullanacak

Polislere  Büyük jest ! Evlilik Yıl Döneminde İzin Kullanacak
Admin
Admin
21 Şubat 2020 Cuma 14:39

Polislere  Büyük jest ! Evlilik Yıl Döneminde İzin Kullanacak

İçişleri Bakanı Soylu'dan gelen emir ile emniyet çalışanı kişilerin işlerine adaptasyon moral ve motivasyonunun çoğaltılması adına sunulan genelge, 81 il de görev alan tüm emniyet ekiplerine bildiri iletildi. projeye göre, çalışan polis, 657 numaralı "Devlet Memurları Kanunu"nda tasarlanan mazeret izninin bir sorumlu müdürlerin tanıyacağı izin ile evlilik yıl dönümlerinde izin kullanark o özel günü anımsayacak ve Aile birliği ve sevinci coşkusu oluşturulacak.Aile  duygusunun ve sevgisinin fazlalaştırılması dorukta yaşanması ile çalışan memurun sevincini en üst tabakaya ulaşması için iş yapma koşullarında  büyük iyileştirmeye de imza attı .

8/24 ÇALIŞMA ŞEKLİNE BAŞLANILDI

Bu tasarıya göre, il emniyet müdürlüklerine bağlıgörev yapan  polis merkezi amirlikleri ve resmi kurum takımlarında 8 saat iş yapıp 24 saat dinlenme sistemine dönülmesi uygun bulundu . Diğer birimlerde de bu sisteme geçilebilmesi için gereken koşul ve şartlar dahilinde planlama ve düzenlemeler de  yapılacak.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
evet organizasyon - 4 yıl önce
https://www.eveeet.com Ankara evlilik teklifi organizasyon firması teklifi yapmayımı düşünüyorsunuz?