Ahmet Aydınsoy'dan HAYIR DİYENLERE SON ÇAĞRI

Referanduma saatler kala, Evet ve Hayır tartışmaları da artarak devam ediyor. Ankara Eğitim Bir-Sen 3 nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy, referandumda Hayır diyeceklere son çağrıda bulundu. Ahmet Aydınsoy'un kaleme aldığı köşe yazısı haberimizde.

Ahmet Aydınsoy'dan HAYIR DİYENLERE SON ÇAĞRI
15 Nisan 2017 Cumartesi 13:05

16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek referandum öncesinde Eğitim Bir-Sen Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy'dan önemli bir çağrı geldi. Referandumda Hayır oyu kullanacaklara son kez çağrıda bulunan Ahmet Aydınsoy, "Türkiye’yi yeniden koalisyonlara mahkum edecek, Avrupa’nın ve batının oyuncağı haline getirecek “ESKİ TÜRKİYE’YE HAYIR” demek için elbette EVET." dedi.

Hayır Diyenlere Son Çağrı başlıklı yazısında Ahmet Aydınsoy, neden evet denmesini bir kez daha okuyucuları ile paylaştı. Aydınsoy, 

"Milletlerin kaderini belirleyen, dönüştüren tarihi fırsatlar vardır. Tarihin akışını değiştiren olaylar, hamleler, sözler, mücadeleler vardır.

Bazen bu tarihi anlar, tarihi fırsatlar dost elinden gelir. Kimi zaman düşman elinden.  Kimi zaman büyük bir olayla, büyük bir savaşla, büyük bir mücadeleyle gelir. kimi zaman, düşman elinden hain bir saldırıyla gelir.  Örneğin 15 Temmuzdan sonra , Türkiye’de hiçbir şey  eskisi gibi olmayacak. Bu mel’un, hain kalkışma, bugün gördüğümüz nice hayırlara vesile oldu. Yarınlarda da, tahmin edebildiğimiz veya tahmin edemediğimiz birçok hayırlara vesile olacaktır. Hep birlikte şahit olacağız." dedi.

HAYIR DİYENLERE SON ÇAĞRI başlıklı makalenin tamamını okumak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözüm - 7 yıl önce
Bizden evetttt. İnşAllah % 60 civarı evet çıkacak.