Hiç Kimse MEB'deki Kölelerin Sesini Duymuyor

Eğitim Bir-Sen Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy, ücretli öğretmenlerin yaşadığı zorluklar ile ilgili güzel bir yazı kaleme aldı. Kadrolu öğretmen ile ücretli öğretmenlik arasındaki büyük farklara dikkat çeken Aydınsoy, ücretli öğretmenlik ile ilgili önerilerini sıraladı.

Hiç Kimse MEB'deki Kölelerin Sesini Duymuyor
26 Şubat 2017 Pazar 00:45

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde Ücretli Öğretmenlik görevini yapan binlerce kişi bulunuyor. Türkiye'de ücretli öğretmenliğin şartları hep tartışılan bir konu olmuştur. Eğitim Bir-Sen Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy, haksızlığa uğrayan Ücretli Öğretmenlerin sesi oldu. 

Suriyeli öğretmenlere verilen şartlar, MEB'de ücretli öğretmenlere verilmiyor. MEB'in bu kölelik sistemi birçok kesim tarafından sert bir şekilde eleştirilse de değişen hiçbirşey olmuyor. 

Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy, "Bundan sonra, onların sesini duyurmak için elimden gelen herşeyi yapacağıma söz veriyorum." diyerek ücretli öğretmenlerin sesi olacağını belirtti. 

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Ahmet Aydınsoy'un kaleme aldığı "Hiç Kimse MEB'deki Kölelerin Sesini Duymuyor" başlıklı yazıyı okuyabilirsiniz.

Yazıyı okumak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.