Ne Güzel Yıllardı !!!

AK parti gelmeden önce Valileri, emniyet amirlerini çatır çatır eleştirirdik. Ne güzel günlerdi... Hatta bizi karakola çağırır ne güzel eleştirmişsiniz diyerek filistin askısıyla misafir eder, cop müzelerini gezdirirlerdi. Bu karakol kısmı idi... Karakoldan sonra size devletin doktorları polis eşliğinde ne kadar "sağlıklı" olduğunuza dair sağlık raporu verirler böylece ya evinize ya da cennete (!) uğurlanırdınız. Gerçekten eskiyi çooook ama çoook özlüyoruz. Ne güzel günlerdi Faili malum cinayetler(!) Allah sayısına bereket versin, bin mi desem iki bin mi desem 15 bin mi desem. O günler başkaydı gerçekten.

Ne Güzel Yıllardı !!!
Admin
Admin
06 Ağustos 2019 Salı 20:25

AK parti gelmezden önce Valileri, emniyet amirlerini çatır çatır eleştirirdik. Ne güzel günlerdi... Hatta bizi karakola çağırır ne güzel eleştirmişsiniz diyerek filistin askısıyla misafir eder, cop müzelerini gezdirirlerdi. Bu karakol kısmı idi... Karakoldan sonra size devletin doktorları polis eşliğinde ne kadar "sağlıklı" olduğunuza dair sağlık raporu verirler böylece ya evinize ya da cennete (!) uğurlanırdınız. Gerçekten eskiyi çooook ama çoook özlüyoruz. Ne güzel günlerdi Faili malum cinayetler(!) Allah sayısına bereket versin, bin mi desem iki bin mi desem 15 bin mi desem. O günler başkaydı gerçekten.

vali dediğiniz kişi siyasi olabilir, şahsen beğenmeyebilirsiniz, o sizin kişisel siyasi görüşünüzü bağlar. fakat valilik bir makamdır. üstelik il bazında çoğu kamu görevlisinin bağlı bulunduğu ita ve ifa amiridir. üst makamı (valilik veya sıfatı ne olursa olsun) eleştiremezsiniz diyor kanun. çok açık bu ifade. "yapıcı eleştiri" vb. tanımlamalarla mevcutta yazılı olan kanun maddesi için duygusal bir arka kapı aramaya gerek yok. kanunu beğenmemiş olabilirsiniz ancak vatandaş ve kamu görevlisi olarak uygulamakla mükellefsiniz. ben "habere konu polis memuru ceza alsaydı" falan demiyorum. kanun ve yönetmelik açık şekilde yazılmış. uymak ve uygulamak zorundayız hepimiz diyorum.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.