2016 KPSS Hukuk, İşletme, Maliye soruları ve cevapları

29 Mayıs 2016 Pazar günü yapılan KPSS Alan Bilgisi sabah oturumu sona erdi. Binlerce üniversite mezunu aday memur olabilmek için girdiği sınavda Hukuk, Maliye ve Muhasebe sorularına cevap verdi. Peki 2016 KPSS Hukuk, Muhasebe ve İşletme soruları yayımlandı mı? KPSS Alan Bilgisi soruları haberimizde.

2016 KPSS Hukuk, İşletme, Maliye soruları ve cevapları
29 Mayıs 2016 Pazar 10:45

KPSS tarih soruları ve KPSS vatandaşlık soruları yayımlandı mı? Yüz binlerce memur adayının girdiği Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi sınavı birinci oturumu sona erdi. Sınava giren binlerce aday saat 09.30'da başlayan sınavda Hukuk, İşletme, Maliye, Muhasebe, İktisat derslerinden sorulan sorulara cevap verdi. 150 dakika süren sınavda adaylara 150 soru soruldu. Peki KPSS Hukuk, İşletme, Maliye soruları yayımlandı mı?

2016 KPSS Alan Bilgisi sınavında adaylar Hukuk, Maliye ve İşletme derslerinden 30'ar soruya cevap verdiler.  Geçtiğimiz yıllara göre zorluk derecesi biraz daha fazla olan KPSS A grubu sınavına giren adayların biraz daha zorlandığı sorular Maliyeden geldi.
 

KPSS Hukuk, İşletme, Maliye Soruları Yayımlandı mı?

29 Mayıs Pazar saat 09.30'da başlayan ve 150 dakika süren KPSS Alan Bilgisi sınavı birinci oturumu sona erdi. Sınava giren binlerce memur adayının en çok merak ettiği sorular KPSS A grubunda sorulan İşletme, Maliye ve Hukuk soruları oldu. ÖSYM tarafından yapılan sınavın soru ve cevapları henüz yayımlamadı. Soruların cevap anahtarı ile birlikte bugün açıklanması bekliyoruz. Sınava giren adaylar sosyal medya üzerinden soruları tartışırken, biz de Kamu Saati olarak sınava katılan adaylarımızla birlikte Hukuk, İşletme, Maliye sorularını yorumluyoruz. KPSS Alan Bilgisi soruları ile ilgili tartışmalarda adayların fikirlerini merak ediyoruz. 

Sizde KPSS Hukuk, İşletme, Maliye soruları ile ilgili hatırladığınız soruları sayfamızın sonunda bulunan "Yorum" kısmına yazarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 

KPSS ALAN SINAVI SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS ile ilgili en güncel bilgiler için ücretsiz bildirim almak isterseniz, Kamu Saati mobil uygulamamızı indirebilir ve KPSS ile ilgili en güncel haberlere anında ulaşabilirsiniz. 

Kamu Saati Facebook sayfasını Beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter hesabını takip etmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati mobil uygulamayı indirmek için TIKLAYINIZ
 


Etiketler; #kpss
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Su - 8 yıl önce
Hukuk bence son yillarin en zor sorulariydi.Neredeyse adli hakimlikle yarisacak duzeydeydi.
Avatar
Serpil - 8 yıl önce
Sorular ne zaman yayınlanacak bilen var mi