2017 KPSS A Grubu Branş Sıralama Ne Zaman Açıklanacak? ÖSYM Sorgula Öğren

2017 KPSS A grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi sonuçlarının açıklanmasının ardından branş sıralamaları merak ediliyor. Peki 2017 KPSS branş sıralaması ne zaman açıklanacak? KPSS Branş bazında sıralama sonuçları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2017 KPSS A Grubu Branş Sıralama Ne Zaman Açıklanacak? ÖSYM Sorgula Öğren
18 Haziran 2017 Pazar 14:38

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) ve 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) Sınav Sonuçlarını, 16 Haziran 2017 tarihinde açıkladı. Sınav sonucunu öğrenen adaylar KPSS Branş Sıralamalarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.  Peki ÖSYM 2017 Branş Sıralamalarını hangi tarihte açıklayacak? İşte detaylar. 

2017 KPSS Sonucunu öğrenen adaylar Branş Bazında Sıralamanın ne zaman açıklanacağını merak ediyor. ÖSYM Branş Bazında Sıralamayı Aday İşlemleri Sistemi üzerinden açıklayacak. Adaylar,  sıralamalar açıklandığında, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrenebileceklerdir.

KPSS Branş Bazında Sıralamalar Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM Branş Bazında sıralamaları sonuçların açıklanması sonrasında 2-4 aylık bir süre zarfında açıklıyor. Şüphesiz adaylar branş bazında sıralamaları baz alarak, personel alımı başvurularında bulunacaklar. ÖSYM'nin ÖABT'den önce KPSS Branş Sıralamasını açıklayacağını söyleyebiliriz. KPSS Branş Bazında Sıralamalar açıklandığında bilgi almak isterseniz aşağıdaki bağlantılardan Kamu Saati Sosyal Sayfalarını takip edebilirsiniz. 

Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.