2018 KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıklaması

2018 KPSS önlisans sınavı yapılmasının ardından sonuçlar beklenmeye başlandı. KPSS önlisans sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Yüz binlerce adayın girdiği sınavların sonuçları ne zaman açıklanacağı sınav sonrasında merak ediliyor. ÖSYM sınav takvimine göre adayların merak ettiği 2018 KPSS sonuçları ile ilgili detaylar...

2018 KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıklaması
04 Kasım 2018 Pazar 12:30

2018 KPSS önlisans  sınavı bugün yapıldı. 4 Kasım Pazar günü saat 10.15'te başlayan sınavda adaylara 130 dakika süre tanındı. 2 saatten fazla süren sınavda yüzlerce aday ter döktü. Sınavdan çıkan adayların aklına ilk gelen sorular sınavın ne zaman açıklanacağı ile soru ve cevapları oldu. 2018 KPSS Önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Soru ve cevaplar  ne zaman açıklanacak? 

Her sınav sonrası olduğu gibi sınava giren adaylar sosyal medyadan sınavın nasıl geçtiğine dair yorumlar yaptı. Sınavdan çıkan adaylar 2018 KPSS sınav sonuçlarının ne zaman, saat kaçta açıklanacağını merak etmeye başladı. Bu nedenle araştırma yapan adaylar için detaylı bilgi haberimizde yerini aldı. 

KPSS Önlisans Sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuza 29 Kasım 2018 tarihinde sınav sonuçları açıklanacak. Sonuçlarını görmek isteyen adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecekler.

2018 KPSS Önlisans soru ve cevapları! ÖSYM 4 Kasım 2018

2018 KPSS Önlisans Sosyal Medya Yorumları -ÖSYM 4 Kasım 2018

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.