Ankara'da KPSS günü, bazı yollar kapalı olacak

22 Mayıs Pazar günü, Ankara Arena'da yapılacak AK Parti kongresi nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. KPSS sınavının ve kongrenin aynı gün olması binlerce adayın mağdur eder mi bilinmez ama adayların sınav yerlerine giderken dikkatli olması gerekiyor.

Ankara'da KPSS günü, bazı yollar kapalı olacak
17 Mayıs 2016 Salı 10:48

Yüzbinlerce kişinin gireceği Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 22 Mayıs Pazar günü yapılacak. Aynı gün içerisinde Ankara'da AK Parti Genel Başkan ve Başbakanın seçileceği kongre de yapılacak. 2016 KPSS yapılacağı o günde Ankara'da bazı yollar trafiğe kapalı olacak. 

22 Mayıs Pazar Günü Ankara'da;

Gar Kavşağı'nın bulunduğu Cumhuriyet Caddesi,

Hipodrom Caddesi - Talatpaşa Bulvarı

Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı trafiğe kapalı olacak.

2016 KPSS sınavına girecek adayların bu yollar üzerinden sınava girecekleri okullara gitmemesi ve sınav sabahında mağdur olmaması için dikkatli olmaları ve hangi yolların açık olduğuna bakması gerekiyor. 






 


Etiketler; #kpss
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.