KPSS 2016 sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

Milyonlarca kişinin devlet memuru olabilme hayaliyle hazırlanıp girdiği KPSS sınav yerleri 2016 henüz açıklanmadı. ÖSYM tarafından yapılan KPSS sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak? Sınava giren adaylar giriş belgelerini ais üzerinden alabilecek.

KPSS 2016 sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?
09 Mayıs 2016 Pazartesi 11:12

Devlet Memuru olmak isteyenlerin aylarca çalışıp girdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) az bir zaman kaldı. Memur olabilmek için milyonlarca kişiyle yarışan adaylar KPSS sınav giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki 2016 KPSS sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak?

ÖSYM genellikle sınav takvimlerinde giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağı bilgisini paylaşmıyor. Dün yapılan ALES sonrasında ÖSYM takviminde KPSS sınavına kadar sadece e-YDS sınavı yer alıyor. ÖSYM'nin bu hafta e-YDS giriş belgesini açıklayacağı tahmin ediliyor. Peki KPSS 2016 sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak?

KPSS 2016 Sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

ÖSYM sınav giriş belgelerini sınavın olacağı hafta başında sınav giriş belgelerini Aday İşlemleri Sistemi (ais) üzerinden adaylara açıklıyor. 22 Mayıs'ta yapılacak KPSS sınavı giriş belgelerinin ise o hafta içerisinde adaylara açıklanacak gibi duruyor. Yani KPSS sınav giriş yerleri 16 Mayıs 2016 tarihinden itibaren ais üzerinden açıklanma ihtimali yüksek gözüküyor.

KPSS 2016 Sınav  Yerleri Açıklandı. KPSS Giriş Belgesi için TIKLAYINIZ
   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmetm - 8 yıl önce
anlamıyorum bu sınav giriş yerlerini neye göre belirlediğinizi ya mersinde yaşıyorum aracım yok diyorum çok uzak yerlere yolluyorsunuz arkadaş adres sistemine göre değil mi bu adresi almanızdaki amaç ne adresten çok uzak yerlere mi yollamak küçücük şehirde iki otobüs yapacaz sabahın 9.30 da sınav ya sınav saatini değiştirin ya da doğru dürüst adrese dayalı yapın
Avatar
Fatih - 8 yıl önce
Bu kadar da dandik bir sistem olamaz ki. Sınav yeri 4 saat uzakta ve bir önceki arkadaşın yazdığı gibi hususi araç yok.nasıl olacak bu iş biri bir akıl fikr versin bu insanlara..