ÖSYM'den Son Dakika KPSS duyurusu - Ankara'da sınava girecekler dikkat

KPSS'ye Altındağ, Çankaya, Yenimahalle civarında girecek adaylar dikkat. ÖSYM, Ankara'da KPSS'ye girecekler için önemli bir uyarıda bulundu. İşte detaylar.

ÖSYM'den Son Dakika KPSS duyurusu - Ankara'da sınava girecekler dikkat
20 Mayıs 2017 Cumartesi 17:02

21 Mayıs 2017 Pazar günü KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür Sınavları yapılacak. ÖSYM, adayları 09:45 konusunda tekrar uyardı. Ankara KPSS'ye girecekler daha bir dikkatli olması gerekiyor. 21 Mayıs 2017 Pazar günü Ankara'da trafik yoğun olacak.ÖSYM'nin KPSS açıklaması haberimizde. 

ÖSYM Başkanlığı 2017 KPSS ile ilgili şu açıklamayı yaptı. 

21 Mayıs 2017 PAzar Günü uygulanacak olan 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu saat 10:00'da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 Dakika önce sınav binalarına alım işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09:45'ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaktır. Eğitim Bilimleri Oturumu saat 14.30'da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 Dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. 

Ankara Valiliği'nden; 21 Mayıs 2017 Pazar günü Altındağ, Çankaya, Yenimahalle civarında sabah erken saatlerde yapılacak güvenlik kontrolleri nedeniyle trafiğin yavaşlayacağı bilgisi verilmiştir.

Ankara'da sınava girecek adayların trafik yoğunluğunu göz önüne alarak sınav yerlerine erken gitmesi uyarısında bulunuldu. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.