Bursa'da Yedi Güzel Adam Müzesi Hizmete Açıldı

Bursa Yıldırım İlçesi'nde Eğitim Bir-Sen'in katkılarıyla Yedi Güzel Adam Müzesinin açılışı gerçekleşti. Müzenin açılışına Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Belediye Başkan Vekili Ali Ergün ve Bursa 1 Nolu Şube Başaknı Numan Şeker ile çok sayıda davetli katıldı.

Bursa'da Yedi Güzel Adam Müzesi Hizmete Açıldı
02 Haziran 2017 Cuma 14:15

Bursa'da Yedi Güzel Adam Müzesi, halkın hizmetine açıldı. Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No’lu Şube ve Genç Memur-Sen ‘Yedi Güzel Adam Kütüphanesi’nin açılışını gerçekleştirdi Çok sayıda katılımcının bulunduğu açılışta. Şube Başkanı Numan Şeker, açıklamada bulundu.

Eğitim-Bir-Sen 1 No'lu Şube Başkanı Numan Şeker, “Eğitim-Bir-Sen ve Genç Memur-Sen öncülüğünde her yıl 7 bölgeye 7 kütüphane kuruluyor. Yedi Güzel Adam Kütüphanesi ismiyle oluşturulan bu kütüphanelerden bir tanesinin de bu yıl Bursa’da kurulmasına karar verildi. Proje için 10’a yakın kitap kumbarasında 5 bine yakın kitap toplandı. 30 bin eğitim çalışanının, 580 bin öğrencinin bulunduğu ilimizde bu açılışı yapmak bizlere gurur verdi” açıklamasında bulundu.

Kültürel anlamda Bursa'ya değer katacak kütüphanenin açılışına, Bursa Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım Belediye Başkan Vekili Ali Ergün ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Numan Şeker ve Mehmet Aydın müzede kitaplardan bazılarını okudu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.