2 bin 847 Hakim ve Savcı ihraç edildi - İhraç edilenlerin isimleri (Tam Liste)

HSYK, 2 bin 847 hakim ve savcının ihraç edildiğini açıkladı. FETÖ soruşturması kapsamında hakim ve savcılara yönelik soruşturmalar devam ediyor. HSYK tarafından ihraç edilen hakim ve savcıların tam listesi haberimizde.

2 bin 847 Hakim ve Savcı ihraç edildi - İhraç edilenlerin isimleri (Tam Liste)
25 Ağustos 2016 Perşembe 11:39

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Kurulu, Fettullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar kapsamında hakim ve savcıların ihraç işlemine devam ediyor. HSYK FETÖ soruşturması kapsamında geçici olarak görevden uzaklaştırılan 2 bin 847 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti.

 FETÖ soruşturması kapsamında geçici olarak görevden uzaklaştırılan 2 bin 847 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. HSYK tarafından ihraç edilen 2 bin 847 hakim ve savcıların isimlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 


Görevden alınan ve ihraç edilen Hakim ve Savcıların isim listesi için TIKLAYINIZ

 


Etiketler; #Savcı #hakim
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kahraman - 8 yıl önce
acaba bunlari ihrac eden hakim ve savcılar ne kadar temiz.iclerinde masum olanlar yok mu
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Ne kadar Fetöcü varsa hepsi temizlenmeli
Avatar
Ibrahim ilter - 8 yıl önce
Temizlensi temizleyenlerin eline saglik
Avatar
Saadet - 8 yıl önce
Besle kargayi oysun gozunu .herkes hak ettigini ceksin mevki almis para var neyi eksikti nankor ler.
Avatar
Güngör - 8 yıl önce
Allahım şükürler olsun. Bir ramazan günü beni ekmegimden eden, çocuklarımlarımın geleceğine mani olan bu vatan hainlerinin 3 tanesinin imzasıyla ev borçlarıyla, dershane borclarıyla ortada kaldım. Saglıgımı kaybettim, çalışmak zorunda kaldığım için, bilmediğim bir işte sag elimin dört parmağını kaybettim. Sakat kaldım, O üç kişi şimdi listede isimlerini gördüm, ihraç edilmişler. Nasılmış can yakmak, nasılmış işten ayrılmak,nasılmış çoluk çocugun rızıksız kalması VATAN HAİNLERİ dibine kadar bu acıları yaşayın. Kaç suçsuz masumların ahını aldınız. En azından ben onurlu vatan, millet, bayrak seven biri olarak kalıcam ya siiiz vatan haini terörist damgasıyla yaşayacaksınız. YAŞASIN ADALET, YAŞASIN CANIM TÜRKİYEM.
Avatar
abb yasin - 8 yıl önce
Bunlari ihrac eden hakimin bunlardan temiz oldugu kesin.bunlar hain, vatanini satan, beynini fötoya kiraya veren aptallar grubu.kim bunlari göremeyecek kadar körse oda haindir.
Avatar
Remzi - 8 yıl önce
İnşaAllah her şey âdil olur aman lütfen dikkat edelim kurunun yanında yaşta yanabilir lütfen çok titiz olalım lütfen
Avatar
Adalet - 8 yıl önce
Karşıdan davulun sesi hoş gelir bilip.bilmeden yorumlarınızı kendinize saklayın beyinsizler 2848 hakim savcı suçlumu hangi gerekçeyle kurunun yanında yasinda yandığı bir durum yaziklar olsun