Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Personel Alacak

Abant İzzet Baysal Üniversitesi, bugün ilan vererek akademik personel alımı yapacağını bildirdi. İlanda son başvuru tarihi, başvuru şartları ve gereken belgeler yer aldı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Personel Alacak
26 Şubat 2018 Pazartesi 17:13

Abant İzzet Baysal Üniversitesi bugün verdiği ilan ile akademik personel alımı yapacağını açıkladı. Öğretim üyesi olmak isteyen adaylar, 12 Mart 2018 tarihine kadar istenen belgelerle başvurusunu yapabilecek.

Adayların öğretim üyesi alımında genel şartlar olan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlaması gerekiyor. Bu şartlara uyduktan sonra başvuru yapılabilecek.

Yardımcı doçent, doçent ve profesör kadrolarından hangisine başvuru yapmak istiyorsa onun için istenen belgeleri, başvuru yapacağınınız birine şahsen götürmelisiniz.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.