Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademik personel alımı - 13 Nisan 2018

Abant İzzet Baysal Üniversitesi, akademik personel alacağını bugün yayımladığı ilan ile açıkladı. Adaylar için gereken başvuru bilgileri ilan içerisinde yer aldı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademik personel alımı - 13 Nisan 2018
13 Nisan 2018 Cuma 15:08

Öğretim üyesi alımı yapacak bir diğer üniversite ise 13 Nisan 2018 tarihli ilan ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi oldu. Bu ilanla başvuru şartları, son başvuru tarihi ve nereye başvuru yapılacağı açıklandı. 

Sadece 2 akademik personel için kontenjan açan üniversite ilanda şu açıklamayı yaptı:

"Üniversitemizin aşağıda belirlenen birim ve anabilim dallarına 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri, (http://www.ibu.edu.tr/index.php/tr/akademik linkinden temin edilebilir.) ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak koşuluyla doktor öğretim üyesi alınacaktır"

27 Nisan 2018 tarihine kadar başvurular geçerli olacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.