Adıyaman Üniversitesi akademik personel alacak

1 Mart 2018 tarihine yönelik akademik personel ilanı verildi. Adıyaman Üniversitesi yardımcı doçent alımı için duyuru yayımladı. İşte duyurudaki başvuru detayları...

Adıyaman Üniversitesi akademik personel alacak
01 Mart 2018 Perşembe 14:51

Adıyaman Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapacak. Personel alım ilanı yayımlayan üniversite, başvurunun 15 Mart 2018 tarihinde son bulacağını bildirdi. Her öğretim üyesi alımında olduğu gibi adayların  657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları  gerekiyor. 

Adaylardan istenen belgeler ile ilgili açıklamada, "Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir." denildi. 

Başvuru ilgili birime şahsen yapılacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.