Aksaray Üniversitesi 15 Akademik Personel Alacak - Başvuru şartları

Akademik personel alımı için ilan veren üniversiteler arasında Aksaray Üniversitesi bulunuyor. İşte üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları...

Aksaray Üniversitesi 15 Akademik Personel Alacak - Başvuru şartları
20 Mayıs 2018 Pazar 11:48

Aksaray Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için DPB'ye ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Son başvuru tarihi 4 Haziran 2018 olan alım ilanı için başvurular Doçent ve Profesör kadroları için Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi içinse ilgili Dekanlıklara/Yüksekokullara şahsen başvurulacak.

İlanda şu açıklama yer aldı:

Üniversitemizde açık bulunan aşağıda birim ve unvanı belirtilen kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesine göre öğretim üyesi alınacaktır. Adayların, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sayfası (http://personel.aksaray.edu.tr/tr) Bilgi/Belge bölümünde yayınlanan “Aksaray Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi”nde belirtilen asgari kriterleri sağlaması gerekmektedir. Bu kriterlere uymayanların başvuruları işleme konulmayacaktır.

Aksaray Üniversitesi 15 Akademik Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.