Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 4 Mayıs 2018

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, akademik personel alımı yapmak için DPB'ye ilan verdi. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer verildi. Öğretim üyesi alımı için başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 4 Mayıs 2018
04 Mayıs 2018 Cuma 13:31

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi  akademik personel ihtiyacağı karşılamak için personel alım ilanı verdi. Öğretim üyesi alımı için belirlenen genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri ilanla açıklandı.

Başvurular 18 Mayıs 2018 yılında son bulacak. Bu nedenle belirlenen şartlara uygun olan adayların son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere başvuruları isteniyor.

İşte ilanda yapılan açıklama:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi alınacak olup, adayların kamu hizmetine girmede aranan genel şartlara sahip olması gerekir.

Adayların özgeçmiş ve yayın listeleri ile birlikte bilimsel çalışmalarını (makale, tez, kitap vb.) kapsayan dosyalarını profesörler için 6 takım; doçentler ve doktor öğretim üyesi 4 takım dosyaları ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte başvuru adresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Profesör ve doçent kadrolarına daimi statüye göre atama yapılacak olup. Profesör ve doçent kadroları için Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ilgili fakülte dekanlığına başvuru yapılacaktır.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.