Balıkesir Üniversitesi akademik personel alım ilanı

Balıkesir Üniversitesi, öğretim üyesi alacak. Akademik personel alımı için ilan yayımlayan üniversite sadece yardımcı doçentlik başvurusunu kabul edecek. Başvuru ile ilgili detaylar haberimizde...

Balıkesir Üniversitesi akademik personel alım ilanı
28 Şubat 2018 Çarşamba 14:51

Balıkesir Üniversitesi bugün akademik personel alımı için ilan verdi. Sadece 3 yardımcı doçent kadrosu açan üniversite başvuru için gerekli belgelere, genel ve özel şartlara ilanda yer verdi.

14 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını yapacak olan adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel şartlarını taşıması isteniyor. İlanda "Başvuracak adayların başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dilini belirten dilekÇelerine özgeçmiş, nüfus cüzdanı örneği, lisans, yüksek lisans, doktora diploma/belgelerinin onaylı örneğini, yabancı dil belgelerini (yabancı dil ile ilgili bilim alanına başvuran adayların, merkezi yabancı dil sınavlarında alanında en az 80 (seksen) puan, sınava gireceği 2.yabancı dilden ise en az 55 (elli beş) puan aldıklarına iliŞkin belgeleri), 2 adet fotoğraf, hizmet cetveli, Akademik Etkinlik Değerlendirme Formu (form ve istenen diğer belgelerin birer örneği ayrıca yayın dosyalarına da konacaktır), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek İlgili birimlere şahsen teslim etmeleri gerekmektedir" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.