Bayburt Üniversitesi 8 Öğretim Üyesi Alacak - Başvuru Şartları

Bayburt Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapmak için ilan yayımladı. DPB'deki ilan ile akademik personel alımı yapacağını bildiren üniversite, doçent ve doktora öğretim üyesi için ayrı ayrı şartları adaylara anlattı.

Bayburt Üniversitesi 8 Öğretim Üyesi Alacak - Başvuru Şartları
24 Mayıs 2018 Perşembe 12:37

Bayburt Üniversitesi  personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda doçent ve doktora öğretim üyesi alımı yapacağını belirten üniversite, başvuruların ne zamana kadar yapılacağını ve başvuru şartlarını söyledi. 

İlanda başvuru şartlarına yönelik şu açıklama yapıldı:

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23. ve 24. maddeleri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi hükümlerine göre Üniversitemize Öğretim Üyesi alınacaktır. 657 sayılı DMK’nun 48 inci maddesi uyarınca Devlet hizmetine girmede aranan şartlara haiz olmaları gerekmektedir. İlan edilen kadrolara 2547 sayılı Kanunun Ek 38. Maddesi kapsamında başvuru alınmamaktadır.

Başvurular, 6 Haziran 2018 tarihinde son bulacak.  Adaylar başvurularını, Doçent kadrosu için Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadro için ilgili fakülte/yüksekokula şahsen veya posta yoluyla yapacak.

Gerekli belgeler için aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bayburt Üniversitesi 8 Öğretim Üyesi Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.