Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı - 2 Nisan 2018

Bayburt Üniversitesi, öğretim üyesi alım ilanı verdi. 2 Nisan 2018 tarihli ilana göre sadece doktor öğretim üyesi alınacak. Akademik personel için başvuru yapacak olan adaylara yönelik detaylar kamusaati.com'da...

Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı - 2 Nisan 2018
02 Nisan 2018 Pazartesi 17:58

Bayburt Üniversitesi, akademik personel alımı yapacak. Sadece doktor öğretim üyesi için kadro açan üniversite başvuruları 16 Nisan 2018 tarihine kadar kabul edecek. Başvurular İlgili fakültelerin personel birimine şahsen veya posta yoluyla yapılacak. Posta ile de yapılabilecek olan başvurular için uyarı yapıldı. Bu uyarıya göre postanın geçikmesinden aday sorumlu tutulacak.

İlanda "2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23. maddesi ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi hükümlerine göre Üniversitemize Öğretim Üyeleri alınacaktır. 657 sayılı DMK’nun 48 inci maddesi uyarınca Devlet hizmetine girmede aranan şartlara haiz olmaları gerekmektedir. İlan edilen kadrolara 2547 sayılı Kanunun Ek 38. Maddesi kapsamında başvuru alınmamaktadır." denildi.

Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı için TIKLAYINIZ..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.