Bitlis Eren Üniversitesi 15 Akademik Personel Alımı - 23 Mayıs 2018

Bitlis Eren Üniversitesi fakültelerine akademik personel alımı yapacak. Bunun için ilan veren üniversitenin aranan şartları, başvuru tarihi ve yeri haberimizde...

Bitlis Eren Üniversitesi 15 Akademik Personel Alımı - 23 Mayıs 2018
23 Mayıs 2018 Çarşamba 13:32

Bitlis Eren Üniversitesi'de personel ihtiyacı olduğunu ilan ile bildirdi. Bu nedenle üniversite personel alımı için ilan verdi. Üniversitenin başvuru şartları, gerekli belgeleri ve başvuruya dair detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacak. Başvuru kriterlerine uygunluk gösteren adaylar 6 Haziran 2018 tarihine kadar yapılabilecek. 

İlanda gerekli belgeler şu şekilde açıklandı:

Üniversitemize, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Detaylı bilgi üniversitemizin www.beu.edu.tr adresinde mevcuttur. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

Bitlis Eren Üniversitesi 15 Akademik Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.