Boğaziçi Üniversitesi akademik personel alacak

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından akademik personel alım ilanı yayımlandı. Peki üniversitenin başvuru şartları neler? Ayrıntılar haberimizde...

Boğaziçi Üniversitesi akademik personel alacak
02 Mart 2018 Cuma 14:37

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü, bugün ilan verdi. Akademik personel almak için ilan veren üniversite, başvuru şartları nedir, başvuru ne zaman ve nereye yapılacak gibi sorulara açıklık getirdi. 

16 Mart 2018 tarihine kadar başvurular kabul edilecek. Adaylar sadece belirlenen 6 akademik kadro için başvurularını sunacak. Bunun için adayın şu şartlara uyması gerekiyor:

(a) Adayların bilimsel çalışmalarını yayınları ile kanıtlamış olması ve çok iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

(b) Adayların sinyal ve görüntü işleme ve analizi, medikal görüntüleme ve simülasyon, bilgisayar destekli teşhis, bilgisayar destekli tanı ve biyomedikal enformatik sistemleri konularında uzmanlığının olması gerekmektedir.

(c) Adayların tamsayılı programlama ve parçalama yöntemleri konularında uzmanlaşmış olması ve sağlık, telekomünikasyon, çizge kuramı, planlama alanlarında eniyileme uygulamaları üzerine yayınlar yapmış olması gerekmektedir.

(d) Adayların çelik yapıların yangın etkisindeki termo-mekanik davranışlarının modellenmesi üzerine uzmanlığının ve bilimsel yayınlarının olması gerekmektedir.

(e) Adayların mitokondriyal hastalık moleküler biyolojisi konusunda uzman olması ve uluslararası kabul görmüş bilimsel dergilerde yayın yapmış olması gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.