Bursa Teknik Üniversitesi 11 Akademik Personel Alacak - 6 Haziran 2018

Bursa Teknik Üniversitesi personel kadrosuna yenilerini katmak istiyor. Bunun için 6 Haziran 2018 tarihli DPB ilanında adaylara yönelik detaylar açıklandı. Başvuru tarihi, yeri, şartları kamusaati.com'da...

Bursa Teknik Üniversitesi 11 Akademik Personel Alacak - 6 Haziran 2018
06 Haziran 2018 Çarşamba 14:31

Bursa Teknik Üniversitesi personel ihtiyacını karşılamak için açtığı 11 kontenjana yönelik alım yapacak. Üniversitenin ilanına göre başvurular, 20 Haziran 2018 tarihine kadar yapılabilecek. Başvurular, ilgili birime şahsen yapılacak. 

İlanda başvuru şartlarına yönelik şu söylendi:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri ve “Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi ” doğrultusunda Öğretim Üyesi alınacaktır.

Doktor Öğretim Üyesi başvuru süresi ilanın ulusal gazetede yayınlandığı tarih itibariyle başlar, onbeşinci (15.) günün mesai saati bitiminde sona erer. Ayrıntılı ilan metni ile formlar Üniversitemizin (www.btu.edu.tr) web sayfasının duyurular bölümünde mevcuttur. İlan olunur.

Not: 2547 sayılı Kanunun Ek 38. Maddesi uyarınca belirlenen %20 lik kota kapsamında başvuru yapılabilecek öğretim üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

Bursa Teknik Üniversitesi 11 Akademik Personel Alım İLANI

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.