Ege Üniversitesi 38 Akademik Personel Alacak - 14 Mayıs 2018

Öğretim üyesi alımı için bir ilanda Ege Üniversitesi'nden geldi. Bugün yani 14 Mayıs 2018 tarihinde DPB resmi sitesinde yayımlanan ilan ile başvuru için aranan şartlar ile son başvuru tarihi adaylara bildirildi.

Ege Üniversitesi 38 Akademik Personel Alacak - 14 Mayıs 2018
14 Mayıs 2018 Pazartesi 12:30

Ege Üniversitesi, akademik personel alacağını DPB resmi sitesinde yayımlanan ilan ile duyurdu. Bu ilanla adaylara bilgi verildi. Başvuru 28 Mayıs 2018 tarihine kadar geçerli olacak.

Son başvuru tarihine kadar başvuru yapacak olan adaylar için ilanda şu açıklama yer aldı:

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan Profesör ve Doçent adaylarının Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi adaylarının ise ilgili birime şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular 2547 sayılı Kanunda belirtilen asgari koşullar ile Üniversitemizin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Ege Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre yapılacaktır. Profesör kadrosuna başvuranların 6 nüsha dosya, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuranların ise 4 nüsha dosya teslim etmeleri gerekmektedir.

Ege Üniversitesi 38 Akademik Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.