Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - Başvuru

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi yeni akademik personel alım ilan yayımladı. İlanda, 9 öğretim elemanı alacağını belirten üniversite, başvuru şartlarını adaylar için açıkladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - Başvuru
11 Haziran 2018 Pazartesi 13:30

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 9 öğretim üyesi alımı yapacak. Devlet Personel Bakanlığı (DPB) aracılığı ile yayımlanan ilanda, Üniversitenin belirlenen bölümlerine  devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz öğretim üyeleri (Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına) alınacağı duyuruldu.

İlanda yer alan bilgilere göre başvurular, ilanın yayınını müteakip 15 (onbeş) gün içinde yapılabilecek. Başvurular şahsen yapılacak olup posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuruda İstenen Belgeler:

- Adayın başvurduğu kadroya ait, anabilim dalı, kadro derecesi ve açıklamaları içeren dilekçe

- Özgeçmiş

- 2 adet fotoğraf

- Nüfus Cüzdan Fotokopisi

- Doçentlik belgesi (Doçent ve Profesörlük kadrosuna başvuracaklar için)

- Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adaylar doktora/uzmanlık belgesi ve Yabancı Dil yeterlilik belgesi 

- ESOGÜ Akademik Yükseltilme ve Atanma Başvuru Formu’nda belirtilen düzen ve formatta hazırlanmış ve puanlanmış, yayın listesi (Bütün yayın dosyaları için CD’ şeklinde de verilecektir.), (Profesör kadrosuna başvuracaklar için biri başlıca araştırma eserini içeren yayın listesi) ve ekli bilimsel yayınları, yurtiçi ve yurtdışı kongre ve konferans bildirileri, yayın atıflarına ilişkin belgeler, eğitim-öğretim faaliyetleri, yönettiği doktora ve yüksek lisans (bilim uzmanlığı) çalışmaları ve diğer bilgileri içeren dosyalar (teslim edilecek dosya adedi Profesörlük kadrosu için 6, Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için
4 adet’tir),

- Hizmet Belgesi

- Başvuru dilekçesinde adaya ait tüm iletişim bilgileri (cep, iş, ev telefonu ve e-mail adresi) belirtilecektir.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.