Gümüşhane Üniversitesi 10 Akademik Personel Alacak - 19 Nisan 2018

Gümüşhane Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Detaylar haberimizde...

Gümüşhane Üniversitesi 10 Akademik Personel Alacak - 19 Nisan 2018
19 Nisan 2018 Perşembe 13:26

Gümüşhane Üniversitesi, akademik personel ihtiyacını karşılamak için belirlediği kadroyu doldurmak amacıyla ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. 

7 Mayıs 2018 tarihine kadar adaylar başvurularını şahsen sunacak. Personel Daire Başkanlığına yapılacak olan başvurular için 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel ve özel şartları sağlamış olmaları isteniyor. 

İlandaki açıklama şöyle:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan “Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme, Atanma ve Yeniden Atanma Kriterleri Yönergesi”nde belirtilen kriterleri taşımaları gerekmektedir. Ayrıca adayların fakültelerin veya 4 yıllık yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmaları (Yurt dışından alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulu’nca onaylanmış olması şarttır.), 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel ve özel şartları sağlamış olmaları gerekmektedir.

Gümüşhane Üniversitesi 10 Akademik Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.