Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 27 Akademik Personel Alımı - 12 Haziran 2018

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bugün yani 12 Haziran 2018 tarihli ilan vererek öğretim üyesi alacağını açıkladı. İlanda başvuru şartları ve gereken belgeler yer aldı.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 27 Akademik Personel Alımı - 12 Haziran 2018
12 Haziran 2018 Salı 13:30

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını ilana duyurdu. Öğretim üyesi olmak isteyen adaylar, 26 Haziran 2018 tarihine kadar istenen belgelerle başvurusunu yapabilecek. 

Alım için 27 kontenjan ayıran üniversite profesör, doçent ve yardımcı doçent için ayrı ayrı kadrolar oluşturuldu. Başvuru yapacağı birime göre özel şartlar belirlendi.

Özel şartlar için TIKLAYINIZ

İlanda öğretim üyelerine dair şu açıklama yapıldı:

Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini (www.mku.edu.tr. adresinde Personel Daire Başkanlığının sayfasında temin edilebilir) sağlamış olmak
koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.