Kafkas Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Kafkas Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için verdiği ilanda detaylı açıklama yaptı. Başvuru yeri, son başvuru tarihi, kaç personel alımı yapacağı ve genel ile özel şartlarla ilgili detaylar haberimizde...

Kafkas Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
25 Şubat 2018 Pazar 14:33

Bir öğretim üyesi alımı ilanı daha yayımlandı. Kafkas Üniversitesi'nden verilen akademik personel ilanına göre 9 kişi alınacak. Profesör ve Yardımcı Doçent için özel şartlara değinen üniversite, adayların 12 Mart 2018 tarihine kadar başvuru yapabileceğini bildirdi.

İlanda "Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 23.,25., ve 26.maddelerinde belirtilen asgari koşulların yanında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesinde belirtilen şartları sağlayanlar arasından öğretim üyesi alınacaktır. " denildi. 

Profesör ve Yardımcı Doçent için istenen özel şartlar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.