Kilis 7 Aralık Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı- Başvuru şartları

Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğretim üyesi alacağını ilgili adaylara duyurmak için ilan verdi. DPB'deki ilana göre başvuru şartları, son başvuru tarihi ve başvuru yerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı- Başvuru şartları
28 Mayıs 2018 Pazartesi 12:30

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, akademik personel kadrosuna yenisini ekleyecek. Bu nedenle kadro açan üniversite DPB'de yayımladığı ilanda genel ve özel şartlarla birlikte başvuru şartları, son başvuru tarihi ve başvuru yerini de açıkladı. 

8 Haziran 2018 tarihine kadar başvuru yapacak olan adayların, ilgili fakülteye şahsen yapılacak. Çünkü posta ile yapılanlar kabul edilmeyecek.

İlanda başvuru için gereken belgeler için şu açıklama yapıldı;

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümlerine göre öğretim üyesi alınacaktır. 

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.