Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademik personel alacak

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için bugün ilan verdi. İlanda öğretim üyesi alımı yapacak olan üniversite, son başvuru tarihi, genel ve özel başvuru şartlarını açıkladı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademik personel alacak
21 Şubat 2018 Çarşamba 15:09

Üniversiteler sözleşmeli ya da akademik personel alımı yapmak için ilan vermeye devam ediyor. Bugün yayınlanan ilanlardan biride Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi oldu. 12 akademik personel alımı yapacak olan üniversite Yardımcı doçent ve profesör alımı için genel ve özel başvuru şartlarını açıkladı. İşte ilanın detayları...

Başvuru için son tarih 7 Mart 2018 olarak belirlendi. Adaylar için ilanda şu açıklamalar yapıldı;

Profesör kadroları için, başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş ve yayın listesi Doçentlik Belgesi, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 6 (altı) adet dosyayı veya CD formatında oluşturulan yayın dosyalarını ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına;

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuranların başvurdukları anabilim dalı ve yabancı dillerini belirten dilekçelerine, Özgeçmiş, Doktora, Uzmanlık veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, 3 adet fotoğraf, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan, 4 (dört) nüsha dosyayı veya CD formatında oluşturulan yayın dosyalarını ekleyerek ilgili birime başvuru yapılacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.