Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademik personel alacak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda 7 personel alacağını bildiren üniversite, son başvuru tarihi, başvuru için gereken belgeler, başvuru için genel ve özel şartlar ile ilgili açıklama yaptı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademik personel alacak
20 Şubat 2018 Salı 16:12

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademik personel alacak. Başvuru yapan adaylardan 6 Mart 2018 tarihine kadar başvuru yapabilecek. 7 akademik personel alımı yapacak olan üniversite, sadece Yardımcı Doçent istiyor. 

Doçent ve profesör ünvanına sahip olanların başvuru yapamayacağı öğretim üyesi alımı için ilanda "Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların www.personel.mu.edu.tr adresinde yer alan Öğretim Üyesi Başvuru Dilekçe Örneğine,özgeçmiş, doktora belgesi, hizmet belgesi, yabancı dil sonuç belgesi (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi'nin 4.maddesi ) ve yukarıdaki internet adresinde yer alan Yönergedeki başvuru formu ile birlikte yayın listesi ,bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek ilgili birime müracaat etmeleri gerekmektedir." denildi.

Başvuru için genel ve özel şartlar şöyle;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.