Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 14 Mayıs 2018

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, akademik personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Detayları ile haberimizde...

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Personel Alacak - 14 Mayıs 2018
14 Mayıs 2018 Pazartesi 15:50

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, akademik personel ihtiyacını karşılamak için ilan verdi.  Genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yerinde açıklandığı ilana göre, başvurular 28 Mayıs 2018 tarihine kadar kabul edilecek. 

Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi alacak olan üniversitenin başvuruya dair açıklaması şöyle;

Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesi, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.