ÖYP Lisansüstü Eğitim Tercihleri başladı!

Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) lisans üstü eğitim tercihleri bugün başladı. ÖYP lisansüstü eğitim tercihleri için son gün ne zaman?

ÖYP Lisansüstü Eğitim Tercihleri başladı!
21 Eylül 2016 Çarşamba 11:19

Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) lisans üstü eğitim tercihleri bugün başladı. ÖYP lisansüstü eğitim tercihleri 21 Eylül - 23 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ÖYP Lisansüstü Eğitim Tercihlerine ilişkin duyuru yayımlandı. YÖK duyurusunda, tercih işlemlerinin bugün başladığı ve 23 Eylül Cuma günü saat 18.00'da sona ereceği kaydedildi.

"Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Esas ve Usuller" kapsamında, 2547 sayılı Kanun'un 33/a maddesi atanan 674 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Statüleri 50/d olarak değiştirilen araştırma görevlilerinden yabancı dil puanı 65 ve üstünde olanların lisansüstü eğitim yapabilmesi için tercih işlemleri başlamıştır.
 
İlgili araştırma görevlileri tercihlerini 21.09.2016- 23.09.2016 (saat 18:00) tarihine kadar yapabileceklerdir. Tercih giriş sayfasına T.C. Kimlik Numaranısı ve e-Devlet Şifresi ile ulaşılabilmektedir.
 
Tercih yapmak için TIKLAYINIZ.
 
2016 Güz döneminde özel yetenek sınavıyla lisansüstü eğitime öğrenci kabul eden anabilim dallarının kontenjanları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.