Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - 16 Mayıs 2018

Selçuk Üniversitesi, akademik personel alacak. Bu nedenle DPB'ye ilen veren üniversite alım bilgilerini verdi. Bunların arasında en çok merak edilen başvuru için aranan şartlar, son başvuru tarihi, başvuru için gereken belgelerde yer aldı.

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - 16 Mayıs 2018
16 Mayıs 2018 Çarşamba 13:13

Selçuk Üniversitesi, 16 Mayıs 2018 tarihli alım ilanını verdi. Öğretim üyesi alımı için gereken  başvuru için aranan şartlar, son başvuru tarihi, başvuru için gereken belgeler gibi konuları açıkladı. 

31 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuru yapabilecek olan adayların şu şartlara uygunluk göstermesi istendi:

"Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İle İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına göre öğretim üyesi alınacaktır.

Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir."

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.